I arbeidet med å rendyrke seg som SoMe-byrå fortsetter Elg å ansette folk med spisskompetanse på sosiale medier og digital synlighet. Nå har byrået hentet Susanne Vedvik Kalleberg som ny innholdsrådgiver.

- De første dagene på kontoret har gått over all forventning og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med kundene og den dyktige, inspirerende og kreative gjengen jeg er så heldig å få jobbe sammen med, sier Kalleberg.

Hun kommer fra stillingen som Digital Account Director & Head of digital i Schjærven reklamebyrå. I tillegg har den nyansatte erfaring som digital rådgiver i Nucleus og Foll reklamebyrå.

Tidligere i år ansatte byrået ny innholdsprodusent, designer og performance-spesialist.

- Tatt vår egen medisin
Byråleder Siri Platou forteller at koronapandemi til tross, kundene etterspør enda mer rådigvning til sosiale medier. Derfor har flokken med elger vokst det siste året. Platou mener de får nok en dyktig innholdsrådgiver i Kalleberg:

- Hun har et brennende engasjement for digital synlighet og skal styrke kundenes merkevarer gjennom innsiktsbasert og engasjerende historiefortelling, sier byrålederen.

Elg bruker selv Instagram aktivt for å dele siste nytt innen sosiale medier, digitale trender og SoMe-inspirasjon.

- Vi har tatt vår egen medisin og er rause med å dele kunnskap om faget vårt.Det er gøy å se at det blir lagt merke til - både av nye kunder og potensielle elger, forteller Platou.

Byrået ble etablert i 2018 og er en del av byrågruppen Ahead Group. De har i dag 14 ansatte, og jobber med kunder som Obs Bygg, Lederne, VID Høgskole og Se og Hør.