Norsk Tipping er ute med en ny reklamefilm og det er reklamebyrået Pol ved Monika Augustsson, Emma Gyllenbreider, Christian Lauritzen og Janne Brenda Lysø som står bak kampanjen. I tillegg har også Ida Mellbye LøvåsCamilla Rustadbakken Berg, Ina Taasaasen, Kirsti Tomassen Bredsvoll fra Norsk Tipping bidratt.

Les også: Pol henter fra The Oslo Company og SMFB

- Drøm og idrett hører sammen. Det handler ikke bare om å vinne gull i OL eller i store mesterskap. Idrett skaper tilhørighet og inkludering, og for de aller fleste av oss handler idretten om å ha et sted å være med venner, et sted å høre til. For oss er ord som mangfold, like muligheter og mennesker viktig, sier Mellbye Løvås, merkevareansvarlig i Norsk Tipping.

Den nye filmen spiller videre på konseptet «vi gir drømmen en sjanse».

- Vi nordmenn er faktisk ganske unike når det kommer til støtteapparat, grasrottrenere og samhold i idretten. Når Norsk Tipping sier «Vi gir drømmen en sjanse» så må vi huske at «drømmen» kan være så mangt, og nettopp dette skal denne filmen fortelle. Det viktigste er at du vet hva drømmen betyr for deg, legger hun til.

Se den nyeste filmen her:

Ny lydlogo 
Norsk Tipping er også sponsor til flere idretter som for eksempel håndball og hockey, i tillegg til at de er generalsponsor for hele Norsk Fotball. Det gir dem tilgang til profiler i norsk idrett og denne gangen har de valgt å ha med angrepsspiller i Vålerenga, Celin Bizet Ildhusøy, i reklamefilmen.

- Konseptet «Gi drømmen en sjanse» er så fint og takknemlig å jobbe med, fordi det virkelig beskriver Norsk Tipping og deres rolle. Tenk hvor mange drømmer som er blitt virkelighet ved hjelp av overskuddet. Enten det handler om det å rusle ned til håndballtreninga eller å sette inn vinnermålet i en kvalikkamp, sier teamet hos Pol.

Den nye filmen er også første gang Norsk Tipping tar i bruk sin nye lydlogo som er utviklet av Dinamo Design.

Det er Fantefilm med Gaute Hestehagen som har regi, og produsent er Hugo Hagemann Føsker.

Les også: Norsk Tipping tuller med Braut Haaland i ny reklamefilm: - King er kongen av Haaland