Møllerens og Pulse Communications oppfordrer flere til å følge drømmen ut i naturen i sin nye reklamefilm for havregryn-produktet Urkraft.

- Urkraften er noe som ligger i oss alle. Det er det som hele tiden driver oss mot naturen. Med havre fra Urkraft får man riktig næringspåfyll og energien man trenger for å være i aktivitet, forteller Vidar Haugsdal, markeds- og kommunikasjonssjef i Møllerens.

Han legger til at målet med den nye filmen «er å inspirere flere til å utnytte mulighetene vi har i naturen, til både små og store opplevelser». Samtidig ønsker Møllerens og reklamebyrået Pulse Communication «å presentere produktet på en helt ærlig måte med ekte historier om ekte mennesker».

- Helt ekte historier
Pulse Communications har også utviklet en ny plattform for merkevaren.

- I et kommunikasjonslandskap hvor vi stadig møter ambassadører og influencere bak filter og sminke, var det ingen tvil om hvilken vei vi skulle gå. Det var rett og slett en unik mulighet til å inspirere med helt ekte historier, sier Preben Øiamo, rådgiver og partner i Pulse Communications.

Det er produksjonsselskapet Field Production som står for kampanjen-filmene som skal gå både på TV og i sosiale medier. Regissør er Even Sigstad.

Se filmen med familiefar og Norges fremste frikjøringsprofil Asbjørn Eggebø Ness her:


- Brenner for opplevelser
I tillegg til Eggebø Ness kan man utover i kampanjen følge friluftsentusiastene Thea Ø. Røhme og Krister Kopala, lærer og fritidssurfer Magnus Mogstad, en av Norges mest kjente freeride-syklister Brage Vestavik og A-lags alpinist Leif Kristian Nestvold-Haugen i de andre reklamefilmene.

- Urkraft er et produkt jeg virkelig følte jeg kunne stå bak. Det er jo noe jeg allerede hadde i kjøkkenskapet, som jeg spiser nesten hver dag og som gir meg den energien jeg trenger når jeg skal ut på eventyr. Det er utrolig kult å kunne bidra til at kanskje flere blir inspirert til å utforske gledene i naturen, sier Asbjørn Eggebø Ness.

Møllerens og Pulse Communication forteller at hele kampanjen har blitt bygget opp rundt målet om at Urkraft skal være et ærlig produkt, og at dette er grunnen til at de har valgt ut akkurat disse personene til å fronte produktet.

- Derfor består både ambassadører og produksjonsselskapene av mennesker som genuint brenner for opplevelser i naturen, står det i pressemeldingen.

Blant dem finner vi Mathias Myklebust fra produksjonsselskapet Ranglefant og produksjonsselskapet Field Production, som tidligere har produsert de naturskjønne Supervention-dokumentarene fra 2013 og 2016.