Årets juryer i kategoriene «Mediestrategi», «Mediekreativitet», «Mediekanal» og «Mediekampanje» er klare, og prisansvarlig Kine Wølneberg forteller at jakten på de som har gjort det aller skarpeste markedsføringsarbeidet starter nå.

- Vi er ydmyke og glade for at så mange har ønsket å bidra, og har nå samlet en engasjert og dyktig gjeng for å finne årets beste caser, sier Wølneberg og oppfordrer alle til å sende inn sine beste caser innen fristen 31.august.

Styreleder i Mediaforum, Masha Scekic, forteller at de ser frem til å motta mange spennende caser i de ulike kategoriene, og at de i år har hatt det krevende korona-året i bakhodet. Dette reflekterer også prisen for innsendelser av bidrag, meddeler hun.

Hyller den beste jobben
Som Kampanje tidligere har nevnt er strategidirektør i MediaCom, Sten Bråthen, årets jurygeneral. Han har fått med seg Sverre Vinje fra Carat til å lede «Mediestartegi», Lena Sarset fra RedDentsu X til å lede «Mediekreativitet», Jo-Øystein Slinde fra JCDecaux til å lede «Mediekanal» og Håvar Sesseng fra Starcom til å lede «Mediekampanje».

- Det har vært viktig å fylle juryene med engasjerte og dyktige folk fra ulike miljøer. Det synes jeg vi har lykkes veldig godt med i år, så alle som sender inn casene sine kan være trygge på at de får en grundig og kompetent evaluering, sier Bråthen.

Medieprisen har som formål å samle bransjen for å hylle den beste jobben som utføres i Norge. Selve konferansen, som skal avholdes 4.november, skal bidra til læring og inspirasjon, samt engasjere de som jobber i bransjen.

Her kan du se alle årets jurymedlemmer fordelt på kategorier:

Mediestrategi  
Sverre Vinje (leder) Carat
Elisabeth Underthun Berglie StartupLab 
Thomas Johansen PHD
Ole Andre Skarbøvik Riks TV
Ricardo Culienheim
Red Dentsu X
Cathrine Dalan
OMD
Henrik Alfheim Moccamaster
Vegar Angelo Mindshare
Agnar Aldridge Starcom
Simen Hanssen Anorak
Lise Kristoffersen Nortura

 

Mediekreativitet  
Lena Sarset (leder) Red Dentsu X
Carina Lladó Kitchen
Yngve Karlsen Red Dentsu X
Stian Killingberg Mediacom
Nina Skotte Publicis
Stine Sjølie Obs
Andre Davidsen Starcom
Gino Ismail
OMD
Pernille Wangsmo Melvold
Orkla
Marius Ramdahl
Fuse
Bjørn Granlund
Nucleus

 

Mediekanal  
Jo-Øystein Slinde (leder) JCDecaux
Kjetil Joa Remedia
Martin Wenstad Janssen Cavai
Anna Chudzik Schibsted
Even Brandeggen Dr. Oetker
Marianne Dalen Dagens Næringsliv
Adrien Bjørnskau Red Dentsu X
Helen Dessingthon P4
Jonas Floberg Åkre Clear Channel
Mai Linn Mortensen Nguyen PHD
Henriette Skådinn Mindshare

 

Mediekampanje  
Håvar Sesseng (leder) Starcom
Åse Ytreland Media Diplomat
Trine Kvam Hviding
Amidays
Anna Berndtsson Santander
Anne Bolstad VG
Nora Stølan Ødegaard OMD
Camilla Guse Stenshorne Mediacom
Kai Lu Aller
Sondre Kopstad JCDecaux
Carl-Adam Sjölander OMD
Pia Svärd DNB