Reklamebyrået Heisholt Inc. fikk jobben etter at Sector Alarm hadde sondert byråmarkedet for en samarbeidspartner på radioreklame.

- Da vi planla sommerens radiokampanjer ønsket vi å snakke med flere byråer for å høre litt nærmere om deres tanker og prosesser, og vi var ikke i tvil om å velge Heisholt Inc. etter denne runden, sier Gisle Hauge, Brand & Advertising Specialist hos Sector Alarm.

- Heisholt Inc. tenker og jobber utenfor boksen på en måte som passer Sector Alarm godt. Konsept, ideer, manus og spotter ble laget med en inspirerende og imponerende effektiv prosess over noen få dager. Som annonsør er det en fornøyelse å ha fått jobbe så tett med reklamebyrået, fra idé til leveranse, fortsetter han.

Oppgaven Heisholt Inc. fikk var å dramatisere løftet fra Sector Alarm om at de passer på boligen din mens du er på ferie.

- Det er en gedigen ære og inspirasjon når en stor og kjent internasjonal merkevare som Sector Alarm velger lille Heisholt Inc. Vi bruker som alltid all vår erfaring, kreativitet, nysgjerrighet og entusiasme på å skape ønskede resultater i tett og åpent samarbeid med kundene våre, og hva vi sammen får med workshops på våre whiteboards, kan jeg med hånden på hjertet si erstatter både dager og uker og massevis av møter hvis man jobber på den tradisjonelle måten, sier Erik Heisholt, kreativ leder i Heisholt Inc.

Han har hatt med seg Christer Magnussen i det kreative arbeidet i byrået.

- Som så mange ganger før har Sagveien Resort produsert og løftet grunnideene, smidig, profesjonelt og med ypperste kvalitet på håndverket, legger Heisholt til.

Hør spottene her: