Sommeren er i gang og i den forbindelse rulles det ut reklamefilmer på TV og sosiale medier med sommer som tema. En av disse er Byggmax sine nye reklamefilmer med komikeren John Brungot i hovedrollen. Reklamefilmene spiller humoristisk på hva man kan bruke tiden på når mange av oss har fri.

Markedssjefen i Byggmax, Sanna Westman sier at det var Brungots egne ideer som dannet grunnlaget for deres nye reklamefilmer. Hun forteller at selv om ideene til Brungot er basert på fantasi, er formålet å inspirere seerne.

- Vi spurte den relativt ferske bygge-entusiasten John Brungot om hva hans ultimate drømmeprosjekt var, og svaret kom kontant: Han ville lage en berg-og-dalbane. Den fantasien og byggeviljen elsker vi på Byggmax! Vi har lyst til å inspirere byggere uansett erfaring og ferdighetsnivå. Uansett om din store byggedrøm er ditt eget badeland på hytta, eller noen fine plantekasser til balkongen, sier Westman.

Du kan se den ene reklamefilmen her:


Produsent i Plan-B, Morten Nyheim Larsen er fornøyd med reklamefilmene de har laget for Byggmax og ser frem til innholdet i de neste reklamefilmene.

- Nå har vi fulgt John Brungot fra nybegynner med ti tommeltotter, til en mer erfaren bygger med store drømmer. Og Byggmax blir ikke skremt av at ambisjonene til John øker – tvert imot blir de like gira som oss når det dukker opp nye, morsomme ideer. Vi gleder oss til å se hvor veien går videre etter hjemmesnekret berg-og-dal-bane i hagen! sier Larsen.

Reklamefilmene er utviklet og produsert av Plan-B og vises på TV og i sosiale medier.

Kreatørene bak reklamefilmene er Agnete Winnje og Frida Baggethun. Espen Torkildsen står for regi og manus. 

Etterarbeidet er gjort hos Bråkemaker