Reklamekampanjene til Collagen Plus fikk fornyet oppmerksom da deres daværende ambassadør Svein Østvik, bedre kjent som Charter-Svein, pådro seg nasjonal oppmerksomhet for munnbind-brenning foran Stortinget og generell motstand mot de nasjonale koronatiltakene i april.

Selskapet ville da ikke kommentere det videre samarbeidet med TV-profilen, men i kulissene var de allerede i full gang med å utvikle en helt ny reklamekampanje med nye ambassadører, godt hjulpet av Horn & Co. Samarbeidet ble startet like før påske, etter en anbefaling fra Flokk Media.

- Det var et bra møte og vi opplevde å bli hørt og forstått, sier administrerende direktør i BioMed Pharma, Aleksander Storvestre.

Har lagd nytt slagord
Denne gangen er det produksjonsselskapet Willy Nikkers som utgjør Co i Horn & Co.

- Valget denne gangen var enkelt, sier Frederik Horn, partner og daglig leder av byrået.

Sammen med Morten Foss og Eirik Hovland har de utviklet konseptet «Fortsett med det du liker».

- Når man passerer 40-50 år er den fysiske aldringen godt i gang. Samtidig har de en lidenskap for sin aktivitet - å gå på ski, sykle eller svømme. Og det er her Collagen Plus kan gjøre en forskjell, sier Horn.

Foss og Hovland har tidligere stått bak slagord som «For alt vi har. Og alt vi er» for Forsvaret.

- Lenge siden sist
Collagen Plus’ nye ambassadører er bryter og brytetrener Øystein Davidsen og Ole Tufte, som er lidenskapelig opptatt av langrenn og ski. Begge skal ha vært eksisterende kunder av Collagen Plus, noe som var en forutsetning for kampanjen.

- Da jeg ble koblet på dette prosjektet måtte jeg bruke litt tid på å sette meg inn i virkeligheten til Øystein og Ole. Jeg ble svært inspirert av deres kompromissløse holdning til egen fysikk og vitalitet. Det ble derfor en enkel sak å dokumentere hvilke opplevelser en kapabel kropp kan ta deg med på, sier regissør Sara Moland i Willy Nikkers.

Markedssjef Jennie Østli i BioMed Pharma forteller at hun er spent på tilbakemeldingene.

- Vi følger tett med på salgsutviklingen. Samtidig er det lenge siden vi har laget nye filmer. Vi er forberedt på at konseptet kan trenge tid på å sette seg før salgskurvene stiger. Dette blir uansett en spennende sommer.

Se filmen her (saken fortsetter):


- Har ikke fornyet avtalen med Østvik
Samarbeidet med Svein Østvik er for øvrig avsluttet, kommenterer Aleksander Storvestre.

- Vi har ikke fornyet avtalen med Østvik, sier han,

- Har mediedekningen av Østviks koronademonstrasjoner medvirket til denne avgjørelsen?

- Vi startet arbeidet med Horn & Co og filmene lenge før demonstrasjonen 10. april og er uenige i Svein Østvik sine uttalelser i forbindelse med denne demonstrasjonen. Vi har stor tiltro til at norske myndigheter tar de riktige avgjørelsene rundt ulike smitteverntiltak, og anbefaler alle å følge smittevernrådene fra norske helsemyndigheter.