Sølvfisk-vinneren for mai er klar, og vinneren denne gangen ble Fjord Line, som dermed er med i kampen om å vinne «Gullfisken» for 2021. I reklamefilmen kommer det tydelig frem at Fjord Line har fått med seg gjenåpningsplanen til regjeringen og det kreative grepet denne gangen er et humoristisk innslag fra den kjente scenen fra storfilmen «Titanic» med Leonardo DiCaprio og Kate Winslet og med sangen «You Raise Me Up» sunget av Lisa Stokke i bakgrunnen.

Dette er også noe juryen har lagt vekk på i sin begrunnelse.

- En vindfull Titanic-pastisj stikker av med sølvfisken for mai. Det er ikke første gang at den klassiske scenen med Leonardo DiCaprio og Kate Winslet blir parodiert, men med god hjelp av en vindmaskin får Fjord Line frem budskapet på en effektiv og sjarmerende måte. Juryen er trygg på at sølvfisken for mai både får frem smilet og reiselysten hos målgruppen, sier Juryen om reklamefilmen.

Reklamebyrået Pol står bak reklamefilmen med prosjektleder Silje Linge, tekstforfatterne var Robert Radoli og Petter Bryde har alle bidratt. Thomas Eklo Skaara står for design og Marius Eriksen har vært rådgiver. AD på filmen har vært Thorbjørn Ruud.

Her kan du se vinnerfilmen for mai i årets Sølvfisken-konkurranse: