Da Skatteetaten skulle følge opp låten «Money Back on the Skætt» fra 2019, fikk de med seg den norske raplegenden OnklP på laget.

Nå belønnes samarbeidet med Sølvfisken for april og er altså med i kampen om Gullfisken 2021.

- Sølvfisken for april er en ordentlig gledesspreder. Låta satte seg fort på hjernen, og det er fascinerende å se hvordan OnklP har glidd inn i Skatteetatens animasjonsunivers og blitt en av gjengen, sier juryen om filmen.

- Juryen er imponert over at en (kanskje) litt støvete etat har kjøpt en så tøff ide, og vi er overbevist om at dette er god kommunikasjon som bidrar til at både unge og eldre sjekker tallene i skattemeldingen for å se om de skulle hatt «More money back on the skætt», avslutter de.

Det er reklamebyrået Try som står bak kampanjen med Preben Moan og Camilla Bjørnhaug som det kreative teamet. Try Motion står for produksjonen av filmen. Try har også jobbet med No Name og Aram Zarkoob Vaughan på kampanjen.