Schibsted Partnerstudio hadde i vår sin største ansettelsesrunde noensinne. Kun fire måneder senere er byrået i gang igjen og henter inn fire til. Innholdsjefen i Schibsted Partnerstudio, Svein Arne Haavik er glad det ikke er han som nå skal søke jobb fordi han mener nivået på prosjektledere og innholdsprodusenter aldri har vært høyere.

– Jeg er jaggu glad det ikke er meg som må søke jobb i disse tider. Jeg hadde ikke vært i nærheten. Nå ser vi at de vi vurderer å ansette både har en høy innholdsforståelse, men også ditto kommersiell forståelse. De har et langt mer komplett øye til hva som er kundens behov og kpi-er enn hva journalister tradisjonelt har hatt. I tillegg har de ofte sterk visuell og designkompetanse, sier Haavik.

Haavik trekker frem den store veksten i Schibsted Partnerstudio som årsak til at de nå ansetter enda flere.

- Partnerstudio har derfor sett seg nødt til å styrke laget ytterligere – bare et par måneder etter at vi ansatte ti nye innholdsprodusenter. Nå er det nye medarbeidere i Bergen og i Oslo som må til, sier Haavik.

De fire nye har alle journalistutdanning i bunn og en av dem er Charlotte Solheim som ansatt som innholdsprodusent og prosjektleder i Partnerstudio sitt team i Bergen og Stavanger. Hun er utdannet datajournalist ved Goldsmiths University of London, 

– Jeg føler meg utrolig heldig som nå er en del av Norges beste contentbyrå. Her er jeg omgitt av fremoverlente, kreative og hjelpsomme kollegaer som hele tiden gjør sitt ytterste
for å skape godt innhold for kundene våre. Jeg gleder meg til å kombinere min redaksjonelle og kommersielle erfaring og lære av de flinkeste i bransjen, sier den nye innholdsprodusenten i vest.

Dina Heier Pedersen blir også ny innholdsprodusent i Oslo. Hun er utdannet journalist og kommer fra stillingen som markedskoordinator i Aleris Helse. Tidligere har hun også jobbet på prosjekter for blant annet NRK P3 og TV2 Sporten.

De to siste innholdsprodusentene er Herman Borgstrøm og Ingeborg Aspeli. Borgstrøm har en bachelorgrader innen journalistikk og internasjonal markedsføring og kommer fra stillingen som innholdsprodusent i Spond. Han har tidligere jobbet i TV 2 sporten, VG sporten og Dagbladet. Aspeli kommer fra stillingen som tekstforfatter i Varner og har tidligere jobbet som journalist i VG, MinMote og motenettstedet Melk & Honning.