Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har valgt nytt styre og ser frem til en høst som er full av arrangementer. Fremfor å avlyse vårens arrangementer, valgte de nemlig å flutte dem til etter sommeren. Dermed står både nne. Social Media Days, Kuben, Den Store Bærekraftsdagen, MRKT REMIX og Bergen Salgskonferanse på agendaen, skriver de i en pressemelding.

- Vi ser allerede på påmeldingsstatistikken at medlemmene våre er klare for å møtes fysisk og få faglig påfyll. Vi opplever faktisk at folk vil forhåndspåmelde seg på MRKT REMIX før vi har åpnet for påmelding, sier daglig leder i SRF, Mariell Sæternes.

Silje Ulla-Zahl fra Frydenbø Group ble valgt inn som ny styreleder i 2020. Sammen med nyinnvalgt styremedlem fra SK Brann, Monica Sandvik, SRF-ledelsen og øvrige styremedlemmer, er gruppen allerede godt i gang med å legge planer for neste år. 

- Vi skal fortsette med å levere Vestlandets beste salgs- og markedsarrangementer, samtidig som vi rigger oss for fremtiden og utnytter muligheter som ligger blant annet i digitalisering for å nå bredere. Arbeidsgruppene som involverer drift, styre og nøkkelpersoner fra medlemsbedriftene, blir viktige for å sette strategien ut i livet, sier styreleder i SRF, Silje Ulla-Zahl.