Kreatøren Sebastian Pandonis har fått en pangavslutning på studiene ved Berghs School of Communication i Stockholm. I den prestisjetunge reklameprisutdelingen The Young Ones, som er studentkategorien til One Show, er nordmannen rangert øverst på lista blant studenter fra hele verden i konkurransen Young Ones Brief.

I denne konkurransen får studentene bryne seg på briefer fra noen av verdens største merkevarer. Gullene får Pandomis og teamet fra Berghs School of Communication for arbeid de har laget for Burger King og Spotify

Det er to gull-penner, to sølv-penner, én bronse-penn, én bronse-kube og én Merit Award som sikrer Pandonis 48 poeng og topplasseringen i årets konkurranse.

- Jeg har jobbet utrolig hardt mine dyktige klassekompiser dette halvåret her, så det føles helt fantastisk at det har gått så bra. Helt sjukt fett og helt uvirkelig, rett og slett, sier Sebastian Pandonis.

Pandonis avsluttet studiene ved  Berghs School of Communication i mai og mandag denne uka startet han på sitt jobbliv i Anorak i Oslo.

Men han er ikke det eneste norske talentet som kan feire gull i One Show Young Ones. Det kan også Westerdals-kreatørene Trym Bjor Aasheim og Jakob Andresen som henter gull for et arbeid for Budweiser og sølv for et arbeid for Whatsapp.

I tillegg kan Westedals-studentene Jakob Steinmo og Jantra Hollum feire sølv for et arbeid for Extra.

Klar for Anorak:

Sebastian Pandonis hadde flere jobbtilbud i Norge og Sverige. Valget falt på NoA-byrået Anorak. Foto: Privat