Avarn Security, tidligere kjent som Nokas, har inngått ny byråavtale om reklametjenester med PR- og reklamebyrået JCP Prad. Kommunikasjonsdirektør i Avarn Security, Ådne Mauritzen, sier byrået allerede har levert strategier, PR og filmer rundt deres lærlingeprogram og innholdstjenester, med gode resultater. 

- Vi har lenge vært på jakt etter noen som kan hjelpe oss å bygge vår nye merkevare. Det fant vi i JCP Prad. Vi gleder vi oss til å fortsette samarbeidet, sier kommunikasjonsdirektør Mauritzen.

Et av målene for det nye samarbeidet er å få flere ungdommer til å velge en karriere innen sikkerhet.

- Siden vi er en av Nordens ledende leverandører av sikkerhetstjenester, er rekruttering svært viktig for oss. For å finne de beste og å utvikle de beste talentene innen sikkerhet, må vi jobbe med de beste hodene innenfor reklame og markedsføring, sier Mauritzen.

Byråleder i JCP Prad, Lars Eia Kirkholm, sier deres nye kunde utfører mange samfunnskritiske oppgaver over hele Norge. 

- De tar også ansvar for å tilby mange lærlingeplasser i en tid da dette kan være vanskelig å finne for ungdom, sier han.

- Vi gleder oss til å lage spennende kampanjer fremover, som kan vise frem de flotte ansatte og den viktige innsatsen de gjør, fortsetter Kirkholm.