Alle Ryds Bilglass-avdelinger har denne uken blitt til Cary-avdelinger og Cary Norway satser nå på å kapre markedsandeler det neste året. Cary Norway, gamle Ryds Bilglass, er en del av den Europeiske satsingen Cary Group AB og konsernet har hovedsete i Stockholm.

Med seg på den nye merkevarelanseringen har de produksjonsselskapet Både Og med regissør Alex Herron. Cary er sponsor av TV 2 sine magasin-program under sommerens Fotball-EM, og Cary har sluppet flere reklamefilmer som skal vises før, underveis og etter de ulike kampene.

Her kan du se en av de nye Cary-filmene:


- Det er ikke hver dag vi får lage reklamefilmer med snakkende biler, og sjelden har vel bruktbiler sett så shiny og strøkne ut på TV også. Alex Herron, nylig hjemvendt fra Hollywood og en levende legende med sin imponerende musikkvideo-CV, var også den perfekte regissør for disse filmene. Ikke minst også veldig gøy å få jobbe med en kunde som tør å satse på en kampanje såpass utypisk for kategorien, sier Både Og-produsent Lars Olav Seim til Kampanje.

Her er er en annen ny Cary-reklame:


- Vi skal ikke bare være størst og best på bilglass. Vi skal også tilby tjenester innen småreparasjoner av bulker, riper og interiør gjennom oppkjøpet av Quick Car Fix. Ryds Bilglass har gjort mye bra som merkevare, men nå skal vi ta bilomsorg et steg videre med Cary Smarter Car Care og bli et foretrukket alternativ i vårt marked, med miljø og sikkerhet satt i høysete, sier Cary-sjef i Norge, Tone Jakobsen, i en pressemelding.

Les også: Morten Langli går tilbake til TV 2 Sporten