Palmesus står bak Gjensidiges nyeste kampanje som spiller på følelser rundt gjenåpningen av samfunnet og markedsdirektør i Gjensidige, Anne Margrete Børjesson, forteller at kampanjen er en emosjonell og assosiativ måte å knytte dagens gjenåpning av samfunnet, til Gjensidiges verdier.

- Vi heier på gjenforening og alle andre former for gjensynsgleder vanlige mennesker nå etter hvert får oppleve. Gjensidiges rolle som en forvalter av verdier som styrker felleskapet i mer enn 200 år, gjør at vi ønsker å fokusere på at vi endelig kan komme sammen igjen og dyrke samholdet vi mennesker er så avhengige av, sier hun. 

Børjesson som var tilbake i konsernet i august i fjor etter 3,5 år i North Alliance-byrået Anorak sier den nye kampanjen bygger på innsikt om det å stå alenet 

- Vi vet mye om at utenforskap og isolasjon, utover å være personlige tragedier, er dårlig samfunnsøkonomi, fortsetter Børjesson.

Les også: Børjesson går tilbake til Gjensidige – slutter i Anorak etter snaue fire år

Se filmen her:

Bokstavrim og Finn Kalvik
Børjesson forteller at de er stolte over kampanjen og at de nå venter i spenning på å se hvordan den blir mottatt.

- Bokstavrim og Finn Kalvik-kampanjen benytter det faktum at ord som nettopp gjenåpne, gjensyn, gjenskape, gjeninnta, gjenoppvekke og mange flere er direkte bokstavrim med selskapsnavnet Gjensidige. Dette gir kampanjen et litt poetisk preg, og er ganske annerledes enn de kampanjene vi har sett fra forsikringsgiganten tidligere, sier hun.

Ifølge markedsdirektøren vil folket få et gjenhør av låter i ny drakt i filmene som er produsert av The Film Agency med Kalle Meidell på regi.

- Med teksten Det fineste vi har er felleskapet, vil kampanjen synes utendørs, i sosiale media, print og på TV til utover sommeren. Musikken er dessuten myntet på et bredt publikum, der låter av artistene Finn Kalvik, Trang Fødsel og CC Cowboys er nyinnspilte med unge norske artister som Matilda, Jesper Jenset og Frida Amundsen, sier Børjesson.

Utviklet av Palmesus
Børjesson forteller at at kampanjen er utviklet sammen med Palmesus og deres forlengede arm i NoSleepTillBrooklyn.

- Vi har hatt et sponsorat med Palmesus i flere år og har vært veldig fornøyde med det engasjementet vi har klart å skape hos dem under 30. De har spisskompetanse på unge målgrupper, og et av de tiltakene vi satte i gang under pandemien, viste seg å ha et bredere potensial. Dermed tok vi avgjørelsen om å utvikle tanken stort og bredt, sier Børjesson og fortsetter:

- De har levert en kampanje som berører, nå gleder vi oss til endelig å få den ut. Gjenåpningen av samfunnet er stort og viktig, særlig for de unge.

Palmesus er Skandianvias største strandfest og har i over ti år levert et dedikert opplevelsesprodukt for det de definerer som 25,9 åringen, men i år ble festivalen avlyst. Under pandemien har Palmesus og NoSleepTillBrooklyn dermed skapt andre opplevelsesprodukter og kampanjer til sine kunder og sponsorer, og kampanjen for Gjensidige er bare ett konkret resultat.

- En god begynnelse
Komersiell direktør i Palmesus, Ketil Stensrud, forteller at deres rolle var å passe på at Gjensidige økte sin relevans i deres primærgruppe og at alt annet bare er en bonus.

- NoSleepTillBrooklyn er et integrert miljø i Palmesus-sfæren og kan raskt komplementere folk og partnere i forskjellige prosjekter, noe dette er et godt eksempel på. Når vi skulle ta ut et aktivasjonskonsept som en bred kampanje satte vi sammen et team basert på dette behovet, sier Stensrud.

Markedsdirektør Børjesson tror dette kan være starten på et nytt kapittel for forsikringsgiganten.

- Gjensidiges DNA reflekteres jo i navnet vårt, og gjensidighetsprinsippet er grunnfjellet vi skal bli enda tydeligere på fremover. Denne kampanjen er en god begynnelse, sier Børjesson.

Stolt:

Markedsdirektør i Gjensidige, Anne Margrete Børjesson, er stolt over sluttresultatet på deres nyeste kampanje. Nå venter hun spent på reaksjonene.