Sommer-OL 2020 i Tokyo skulle blitt avholdt i fjor sommer, men ble i likhet med en rekke andre internasjonale arrangementer satt på vent.

Nå er arrangementet kun en drøy måned unna.

Les også: Har falt i åtte måneder på rad - slik skal TVNorge hente seerne tilbake

Norges beste atleter er i full gang med oppladingen. Det er også Discovery som sammen med Morgenstern satser stort med årets OL-kampanje, etter ett års ventetid.

- Vi har en stor og viktig jobb med å skape kjennskap og håp hos det norske folk rundt alle våre utøvere. I tillegg er det viktig for oss å få frem at våre flater er det eneste stedet du kan se alt fra OL i Tokyo, sier markedssjef Discovery, Linn Skaalerud.

Se OL-filmen her. Den er produsert av GimpVille ved Torgeir Sanders og det er Alf Løvvlod, nå Motion Blur, som har regi:


Har ligget på vent i ett år
Til lekene i Tokyo reiser det flere norske medaljehåp, blant dem Karsten Warholm og Henrik Kristoffersen som begge er med i den nye videoen. I videoen setter Discovery fingeren på hvor liten sommeridrettsnasjon Norge er i verdenssammenheng.

- Nordmenn utgjør 0,07 prosent av verdens befolkning. I vårt konsept ønsker vi å vise de store forskjellene mellom Norge og de nasjonene vi kjemper mot, sier kreativ leder Katja Krogh i Discovery Norge.

Filmen ble presentert allerede i fjor, men siden pandemien satte en stopper på de 32. olympiske lekene i fjor, så har kampanjen også av naturlige årsaker ikke blitt vist før nå.

- Filmen ble presentert tidlig i 2020, så dersom tid mellom ideutvikling og ferdig produkt hadde vært en OL-gren, hadde vi nok hatt store sjanser til å få medalje, sier Torkild Jarnholt i Morgenstern som legger til:

- Vi er godt fornøyde med resultatet, og gleder oss over at filmen endelig skal vises.

OL Tokyo 2020 starter 23. juli. discovery+ viser alle OL-øyeblikkene, og de viktigste norske øvelsene på blir også sendt på TVNorge.

Les også: Rimmen klar for OL-fest – får med seg ny makker i TV-studioet