Anorak topper laget med reklametalentene Sollin Sæle og Sebastian Pandonis, som blir nytt kreativt team i reklamebyrået.

Pandonis er nettopp ferdig med studiene ved Berghs School of Communication i Stockholm, og som Kampanje skrev tidligere denne uken gikk han nettopp helt til topps i den internasjonale reklamekåringen Young Ones Brief. Han har også vunnet Gullkalven.

Sæle og Pandonis møttes først da Pandonis hadde sommerinternship i Anti i 2020

- Jeg har fulgt med på Sebastian fra sidelinjen siden han drev kommunikasjonsbyrået Beam på videregående. Han er rett og slett det største talentet jeg har sett, og jeg ble veldig glad da han ønsket å teame opp, sier Sollin Sæle.

Sebastian Pandonis har allerede en historikk med Anorak.

- Jeg har hatt lyst å jobbe i Anorak helt siden jeg var her på OD-dagen i andreklasse på videregående, så jeg gleder meg masse til å få jobbe med de som inspirerte meg til å bli kreatør i første omgang, sier han.

Kommer fra Anti
Sollin Sæle kommer fra Anti, der hun har jobbet siden hun gikk ut av Westerdals i 2019. Sammen med sin tidligere makker Per Berge Moe har hun gjort seg bemerket med priser i Young Ones, D&AD New Blood og Gullkalven. 

Mange kjenner henne også som en av initiativtakerne til aksjonen #beholdoslo som tok Grünerløkka og sosiale medier med storm i fjor.

- Anorak har laget noen av de beste norske jobbene jeg vet om, så det er både veldig stas og veldig inspirerende å få spille på samme lag som de flinke kreatørene her. Jeg tror Anorak er de eneste som har gruset oss ordentlig i pitch, så jeg gleder meg til å lære hva de gjør for å vinne og for å bygge opp kundene sine, sier hun.

- Har vært helt fantastisk
Sebastian Pandonis er Sæles femmenning, men hennes forrige teammakker Per Berge Moe er enda mer familiær. De er nemlig gift og inntil nylig også kollegaer.

- Hvordan blir det å jobbe hver for dere nå?

- Jeg tror det skal bli veldig bra og sikkert veldig sunt for forholdet, så skal vi prøve på legge fra oss jobb når vi kommer hjem, sier Sæle.

- Men det har vært helt fantastisk å jobbe med Per, og vi har planer om å jobbe sammen senere. Da er det lurt å jobbe i hvert vårt byrå, lære av andre og få nye impulser, legger hun til.

Anorak-sjef Torgeir Vierdal er godt fornøyd med signeringen av de to talentene.

- Vi er stolte av med å få inn Sollin og Sebastian, og gleder oss veldig til å få dem på banen med en gang, sier han.

Tidligere i dag kunne byråsjefen i tillegg hente den gjeveste prisen i Gulltaggen.

Les mer: Anorak og Einar Film strømmet seg til topps i Gulltaggen