Finns nye reklamefilmer, som Morgenstern står bak, skal sendes på TV og på digitale flater. Det kreative teamet i Morgenstern sier at de har forsøkt å se for seg fremtidens bilsalg.

- Bilsalg blir jo sikkert enda enklere i fremtiden, men det kan jo være litt dumt å vente 15 til 20 år med å selge diesel-skodaen. Finn lanserer det smidigste bilsalget - foreløpig i hvert fall, sier Anders Holm og Sebastian Prestø i en melding. 

De mener også at de har tatt et viktig strategisk grep i filmene:

- Vi ville gjerne teste å si det viktigste først. Så filmene åpner med å fortelle om nyhetene i produktet. Det er jo litt motsatt av den klassiske oppskriften der en historie leder opp til en pay-off, sier Holm og Prestø. 

- Nå hjelper vi deg ikke bare med salgsannonsen, men holder deg også i hånda gjennom hele bilsalget - alt fra kjøpekontrakt til trygg betaling og omregistrering av bombrikke løses nå digitalt, sier markedssjef i Finn, Hanne Lill Johnsen

- Å skape interesse rundt salgs- og kjøpsprosess knyttet til bil kan være krevende. Å tørre å bruke kreativitet som virkemiddel da, tror vi er helt vesentlig, og denne kampanjen skiller seg ganske mye fra ting vi har gjort tidligere, fortsetter hun. 

Filmene er produsert av Bacon, med Øyvind Holtmon på regi.

- Finn er en merkevare som innehar en altfor sjelden kombinasjon av selvtillit og tillit til sine samarbeidspartnere. Det er derfor alltid en sann glede og samarbeide med Morgenstern på deres Finn-prosjekter, sier produsent i Bacon, Magne Lynger.