Den nye innholdsavdelingen i Los & Co inngår et langsiktig samarbeid med Osloregionen og en ny kampanje som skal starte opp igjen aktiviteten i regionen etter den lange koronatiden og konsekvensene pandemien har ført til, for både folk og bedrifter. Los & Co-rådgiver Stine Conradi Prøitz gleder seg til å sette i gang med arbeidet.

- Det er ingen liten oppgave vi har tatt på oss, men det er et utrolig viktig og morsomt arbeid vi gleder oss til å sette i gang med. Vi skal bruke den kunnskapen og erfaring byrået allerede sitter på fra flere internasjonale kunder til å vise folk hvilken fantastisk by og region Oslo er, sier Conradi Prøitz.

Målet med den den nye kampanjen, som er et samarbeid mellom offentlig og privat sektor, er å øke investeringer, sikre nye arbeidsplasser og tiltrekke talenter for å drive den norske økonomien videre. Kampanjen skal legge til rette for vekst i næringslivet og bidra til mindre arbeidsledighet i Oslo og regionen.

For å bistå den nye kunden vil fullservicebyrået koble på hele styrken fra sin nye innholdsavdeling.

- Det er et veldig spennende prosjekt å være en del av, hvor vi får brukt alle ressursene vi sitter på. Prosjektet er spesielt gøy siden de fleste av oss som skal jobbe med Osloregionen bor i og elsker Oslo, og gjerne vil bidra til å løfte frem byen og vise frem alt det fantastiske regionen kan by på for potensielle investorer og arbeidstakere fra andre land, fortsetter Conradi Prøitz.

Osloregionen interkommunalt politisk råd ble stiftet i 2004 og jobber for at hele hovedstadsregionen skal være bærekraftig og internasjonalt konkurransedyktig.

- De beste byråene i Norge
For å avgjøre hvilket byrå som skulle jobbe med den nye «ReStart»-kampanjen la Osloregionen ut prosjektet på anbud og inviterte aktuelle kandidater til pitsk. Direktør i Osloregionen, Øyvind Såtvedt, sier beslutningen ikke var enkel. 

- Vi fikk flere gode tilbud fra de beste byråene i Norge. Det er tydelig at dette er et prosjekt som er attraktivt for leverandørene. Det er bra, for stedbasert markedsføring utover reiseliv, er fortsatt et ganske nytt område i Norge, sier direktøren.

- Skal vi hevde oss i konkurransen med Stockholm, København, London og andre storbyområder, må vi jobbe enda mer med dette framover, fortsetter Såtvedt.

Les også: Los & Co henter ungt stjerneteam: - De har en sjelden kombinasjon