Matglede og - magi står på menyen når reklamebyrået Kitchen ruller ut nye filmer på vegne av sin kunde Kitchen. Filmene skal sende folk i retning Menys butikker når det nærmer seg helg, og erstatter de fem år gamle filmene i konseptet «Helt rå» som er Menys ukentlige tilbudsløp.

- Det er på dette nivået vi skal være, og inspirerende matreklame skal være Menys domene, sier Kjetill Nybø, kreativ leder i Kitchen

Markedssjef Tonelise Andersen forteller at hun er godt fornøyd med hvordan de nye filmene har blitt.

- Vi har høyt trykk på denne type materiell, samt at konkurransen i markedet er blitt tøffere, så investeringsviljen er stor. Vi utvikler mye materiell på en gang, som vi klipper sammen etter behov. Slik blir det stor anvendelighet i de kanaler vi har i vår ukentlige miks, sier hun.

Filmene er produsert av Oslo Assembly og regissert av Johnsen & Mona. De har fått med seg matstilist Monica Eidem.

Det er fantastisk å jobbe med Meny og Kitchen som begge setter kvalitet først. De utfordrer oss som regissører gjennom hele prosessen, og har alltid som mål å skape et nytt uttrykk med tonnevis av særpreg og visuell punch, sier regissørene.