Forsikringsappen Tillit Forsikring er klar med sin første reklamekampanje og det er reklamebyrået We Are Live (WAL) som står bak selskapets første reklamefilmer. Totalt er det snakk om åtte forskjellige snutter som alle er produsert av Also Known As.

- Jeg opplever at We Are Live r et sterkt faglig sammensatt miljø med en solid track-record på å lage effektive kampanjer rettet mot generasjon Z, sier gründer og en av lederne i selskapet i Tillit Forsikring, Elias Ottosen i en melding.

Det nye forsikringsselskapet, som beskriver seg som en forsikringstjeneste med dynamiske priser, som justerer seg fra måned til måned, har valgt seg ut mobilforsikring som sitt hovedprodukt. Målgruppen er derfor unge i alderen 18 til 24 år, og forretningsmodellen skal være basert på at 80 prosent av pengene kundene betaler, brukes på faktiske skader

Ottosen sier selskapet baserer seg på hvordan forsikring fungerte «i gamledager».

- Brannkassen var en felles pott alle betalte inn til. Brant det, tok man penger ut. Det var enkelt og forutsigbart. Ikke minst billig, sier Ottosen

Hos Tillit Forsikring kan alt gjøres i mobilen.

- Du både tegner forsikring og melder skader rett i appen, som gjør det enklere og raskere å få fikset skaden når den inntreffer. Det tror vi at målgruppen kommer til å sette pris på, sier Ottosen. 

- Hjemme alene-fest
Christian Bernt
fra WAL sier at han gleder seg over at selskapet kan hjelpe sin nye kunde å entre markedet.

- Regissøren og flere av aktørene møtte jo opp med knust mobilskjerm på opptaket, så historien vi forteller er jo sann. Det skjer veldig enkelt, veldig plutselig og det kan skje alle, sier Bernt. 

Reklamefilmene, som er skutt med en iPhone 12, tar for seg ulike gjenkjennbare øyeblikk på han de kaller «en klassisk hjemme-fest». 

«Gikk i bakken» av Dårlig Vane går på repeat på anlegget i bakgrunnen i reklamefilmene. Bernt forteller at låta en viktig del av lanseringen. 

- Vi jobbet ut ifra en tese om at mobilen er målgruppens beste venn, så låten kom tidlig opp som en del av den kreative løsningen. Rettighetene er foreløpig klarert i et år, så det er ikke umulig at den blir med inn i fremtidige kampanjer, sier han.