Navn: Torny Hesle

Alder: 33

Stilling: Driver kreatørfirmaet Torny&Ingrid med Ingrid Lea.

- Hva er ditt beste tips til kreative som går med planer om å starte opp for seg selv?

- Dette skjærer nok som kritt på tavla i et kreativt sinn, men Excel er din beste venn. Før timer. Få oversikt over hvor lang tid ting faktisk tar, du vil bli overrasket over hvor mange timer som går med i en kreativ prosess. Få kontroll på alle leads, kontakter, prosjekter, gjøremål og alt annet som kan systematiseres. Og før timer.

- Bypåske eller fjellpåske?

- Hjemmepåske. Med små barn løpende rundt er det ganske så fint å bare legge lista lavt og bli der alt er tilrettelagt. Er vi heldige får vi kanskje fem minutter med en varm kopp kaffe i solveggen også.

- Hva spiser og drikker du i påsken?

- Drømmer på sikt om å tilberede mitt første, ordentlige påskelam, men det får bli en annen påske. I år unner vi oss heller masse takeaway fra bra spisesteder som har hatt det ekstra tøft siste året. Heia!

- Hvilken strømmetjeneste er best akkurat nå?

- Netflix er i hvert fall helt klart best på å stadig dra meg inn i nye serier fra startsiden. Jeg glemmer stadig vekk hva jeg egentlig kom dit for.

- Hvem heier du på i debatten mellom PR-byråene og Trygve Slagsvold Vedum og hvorfor?

- Det er litt uklart for meg hva Vedum egentlig mener her, og når han selv ansetter fra PR-bransjen smuldrer det enda mer opp. 

- Bør Norge gå inn for en boikott av fotball-VM i Qatar? Hvorfor/hvorfor ikke?

- Folk dør i hopetall og FIFA bryr seg ikke, og med så kort tid igjen til VM er det nok bare boikott som nytter. Amnesty.no har forresten en underskriftskampanje som retter strengere krav mot FIFA. Bruk gjerne et minutt av påskefrokosten til å skrive under den og - det kan ikke skade.

- Tror du folket kommer til å tilgi Erna Solbergs sushi-bursdag og Ap-toppenes nachspiel, og hva mener du er årets koronaflause så langt?

- Tiden leger alle sår, men ministersår tar nok lengre tid for en del. Syns O.Mathiesen som står bak Tøyencola er årets koronaflause, eller koronatragedie, ettersom de bruker etikettene til å spre hint om covid-konspirasjonsteorier. Nei, i påsken blir det Solo kjenner jeg.

-Kompani Lauritzen, 71 grader nord eller Ex on the Beach - Afterski? Hvilken realityserie ville du valgt å delta i og hvem ville du hatt med deg?

- Her ligger jeg tynt an om jeg sier noe annet enn Kompani Lauritzen, ettersom han jeg deler liv og hjemmekontor med jobber på den produksjonen. Sånn sett er jeg totalt inhabil, men mener likefullt at det er knallbra. Drømmer om at de utvider konseptet med summer camp for oss vanlige folk. Må nesten ta med samboeren og prøve å slå han i hans egne oppgaver.

- Hvem kom best og verst ut av Oprah Winfreys intervju av Meghan og Harry?

- Som tiåring hadde jeg en crush på Prince Harry, og utstyrt med Se og Hørs ukentlige oppdateringer om de royales geskjeftigelser la jeg planer for hvordan vi kunne møtes. Men etter The Crown og Oprah-intervjuet syns jeg ikke Det Britiske kongehuset virker som gull i svigers akkurat. Så de er i hvertfall taperne her. Meghan og Harry virker som fine folk og et bra par. Jeg unner dem alt godt.

- Hva er ditt personlige mål for år to av koronapandemien?

- År to av korona er også år to som tobarnsmamma, og sånn sett var timingen for en global pandemi ganske god, siden vi ikke har hatt tid og ork til sosialisering og reising uansett. Men om jeg får nyte en frokost i løpet av året uten at den blir spist opp av andre så er jeg rimelig fornøyd jeg altså.