SMFB fortsetter å dra i land nye kunder. Nå har byrået vunnet Bjørknes og NKI som nytt byrå, etter en byråpitch med totalt seks konkurrerende byråer.

- Det er veldig inspirerende å få muligheten til å få jobbe med så spennende merkevarer som Bjørknes og NKI. Ikke bare er det viktige merkevarer i en positiv utvikling, men de er også en meget energisk gjeng som virkelig har ambisjoner på vegne av merkevaren sin. Det liker vi, sier Lasse Polmar i SMFB.

Kreatør i SMFB, Pia Ølstad, sier Bjørknes og NKI sine målgrupper både er krevende og spennende grupper å kommunisere til. 

- Samtidig er de også på vei inn i kanskje den viktigste fasen i livet sitt. Fokuset på digital undervisning og teknologi med økt læringsutbytte blir viktigere og viktigere, og hele undervisningssektoren er i en veldig spennende utvikling. Det er utrolig givende å få jobbe med  produkter som er så avgjørende for fremtiden til veldig mange unge mennesker. Vi gleder oss skikkelig til å kaste oss over oppgaven, sier Ølstad.

Les også: Henter to ny kunder - SMFB sikrer seg gin og sport

Markedsdirektør Cecilie Bryner i Intendia Norge, som eier Bjørknes og NKI, sier de hele tiden jobber med å utvikle de beste verktøyene for studentene.

- Gjennom fleksibel utdanning, digitale og innovative læringsformer og -metoder gir vi kunnskap som gjør det mulig for alle å nå sine karrieremål. Vi er alltid på jakt etter å utvikle oss og gjøre ting bedre slik at våre studenter får det beste læringsmiljøet å utvikle seg i, sier Bryner.

Les også: Mills lanserer nytt pålegg med SMFB på laget: - Tør å være annerledes