Publicis Shift styrker staben og henter Christel Jørgensen fra Egmont Live. Jørgensen går inn i rollen som kommersiell prosjektleder i Shift, innholdsbyrået til Kitchen og Publicis-gruppen.

- For meg var dette en unik mulighet til å jobbe på tvers av ulike fagområder og dyktige spesialister, og ta del i Publicis-gruppens unike bredde- og spisskompetanse, sier Jørgensen.

Hun har 13 år som prosjektleder bak seg, i tillegg mange års erfaring som frilans filmprodusent, profesjonell stuntkvinne og stuntkoordinator i både Norge og utlandet. Nå ser hun frem til arbeidet i Shift.

- Jeg gleder meg til å komme inn i et dynamisk byråmiljø og bli bedre kjent med de kreative kollegaene jeg nå får, sier Jørgensen.

Les også: Publicis er ferdig med husjakten: - Den siste brikken i arbeidet med å rive siloene

- Sto ut i mengden
I Publicis Shift er innholdssjefen Maria Egeland godt fornøyd med nyansettelsen.

– Christel stod ut i mengden av ekstremt kompetente søkere, på mer enn én måte. Hun har en sjelden kombinasjon av strategisk og operasjonell erfaring med moderne innholdsmarkedsføring i tillegg til ledelse av tverrfaglige team og planlegging og gjennomføring av store prosjekter. Jeg gleder meg til å se hva Christel kan bidra med, både innad i byrågruppen, men ikke minst for våre kunder, sier Egeland.

Egeland sier de har en ambisiøs vekststrategi og at de resultatmessig gjort det sterkt til tross for utfordringer tilknyttet koronakrisen.

– Vi opplever stor økning av etterspørsel etter våre tjenester i skjæringspunktet mellom innhold og teknologi. Her er jeg helt sikker på at Christel vil styrke oss videre mot våre mål, sier Egeland.

- Allerede imponert
Christel Jørgensen sier hun er imponert over det hun har sett så langt.

- Jeg har allerede blitt veldig imponert over hvordan de jobber i Shift. De er på et utrolig spennende sted, i skjæringspunktet mellom innhold og teknologi, som gjør det mulig å utvikle og spre innhold på flere, nye og smarte måter.

- Dette blir kult å være med på, og jeg ønsker å være til nytte både kreativt, konseptuelt, operasjonelt og selvsagt kommersielt.

Les også: Publicis-byrå henter to fra NRK