Etter flere år hos Schjærven og en tur innom SMFB, flytter Coops byggevarekjede Obs Bygg reklamekontoen sin til We Are Live. Det er resultatet av en pitsprosess der flere byråer var invitert inn.

- Det er klart det er gøy å vinne pitsj, sier Andreas Borgen, som er ansvarlig rådgiver i We Are Live.

- Det var en ryddig prosess med masse godt underlag for å løse oppgaven, så dette var spennende. Obs Bygg er allerede en solid aktør og skal fortsette sin fine vekstkurve. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med hele gjengen, og til å bidra på reisen videre, fortsetter han.

Markedssjef i Obs Bygg, Gard Hasselstrøm, peker på flere grunner til at de til slutt gikk for We Are Live.

- Kommunikasjonsløsninger og anbefalinger som er forankret i både teori og egne effekt-erfaringer setter vi alltid høyt. Dette kombinert med et team som viste lidenskap for kommunikasjonsfaget, sterk interesse for byggevare og utpreget lyst til å lykkes sammen med oss, gjorde We Are Live til et klart førstevalg hos alle som var involvert i prosessen.

Nå skal reklamebyrået gjøre Obs Bygg enda større i privatmarkedet.

- Obs Bygg har fulgt med i timen og leverer allerede en av de beste og mest sømløse kundeopplevelsene, så her handler det bare om å spisse posisjon som Norges billigste og sikre at varehusene og nett får den trafikken de fortjener, sier byråsjef Herman Mueller Stormyr.