Det WWP-eide mediebyrået Mediacom lar seg ikke stoppe etter å ha vunnet både Circle K og Clas Ohlson på kundesiden. Nå henter toppsjef Britt Skjeppetad også inn de to kjedekonseptene Bademiljø og Comfort.  

- Det er tydelig at kompetansen vi har bygget på dette området var viktig i denne prosessen sier Skjeppestad, administrerende direktør i Mediacom, til Kampanje.

I størrelse er det to mellomstore kunder som nå tar turen til Mediacom fra konkurrerende byråer som Insight og OMD.  De to kjedene, som ligger under felles eierskap i VVS Norge, har en omsetning på rundt 70 millioner kroner brutto, ifølge Nielsen.

VVS Norge har samlet Bademiljø og Comfort i et felles kjedekontor, men skal jobbe med å bygge en tydeligere posisjon i markedet for begge kjedekonseptene.

- Den tradisjonelle VVS bransjen er i en tøff konkurransesituasjon, og vi trengte et byrå som forstår faghandelen, og som kan hjelpe oss å fremdyrke verdiene som ligger i det å være fageksperter. Etter pitsj-runden vår i vinter var det Mediacom som fremstod som det byrået som på best mulig måte ville kunne hjelpe oss å tenke nytt, mer helhetlig og strategisk i denne prosessen for begge våre kjedekonsepter, sier Marit Brennsletten Jensen, markedssjef i VVS Norge og ansvarlig for avtalen.

Hanne Jegleim, kundedirektør i Mediacom, gleder seg stort over tilliten fra VVS Norge og at nok en retail-aktør har valgt MediaCom som samarbeidspartner.

- Gjengen hos VVS Norge er dyktige, ambisiøse og veldig hyggelige, det lover godt for et tett og fruktbart samarbeid. Vi gleder oss veldig til å være en del av den spennende reisen VVS Norge skal på nå. I dette ligger både videreutvikling og posisjonering av de to de to sterke kjedekonseptene, Comfort og Bademiljø, samt alt som ligger av muligheter innen e-com og forenkling for kundene, sier Jegleim.

Hun sier byrået har «fått mye erfaring med samspillet mellom nettbutikk og fysisk butikk» den siste tiden.

- Jeg tror også vår måte å strukturere arbeidet på passer godt til større og litt komplekse kunder. Her er det mange elementer som skal spille best mulig sammen, hver dag – hele året, sier hun.