Det digitalt orienterte markedsføringsselskapet Molte, som er en del a Comify-gruppen, ansetter Radoslaw Krzeski i en ny stilling som digital markedsfører og key account manager (storkundeansvarlig salg, red. anm.) Han kommer fra stillingen som digital rådgiver og prosjektleder i Carat og har sin første arbeidsdag denne uken.

- Jeg tar med meg erfaring fra både GroupM og Dentsu, og ser frem til å bruke denne kunnskapen for å hjelpe kundene videre i Molte. Med Comify i ryggen, står byrået i en spennende utfordrerposisjon. Jeg er klar for å hjelpe selskapet til nye høyder og synes det er helt rått å få jobbe i et solid og erfarent miljø, sier Krzeski.

Daglig leder i Molte, Guro Soelberg Martinsen, sier det var mange om beinet til stillingen.

- Men Carat er en talentfabrikk, så det var en no-brainer å hente vår neste nøkkelansatt derfra, sier Martinsen som selv har fartstid fra Carat-systemet.

Radoslaw Krzeski forlatrer dermed et av landets aller største mediebyråer til fordel for en lang mindre markedsaktør som Molte med en omsetning på rundt ti millioner kroner.

- Det er både skummelt, spennende og enormt utviklende å jobbet i et lite byrå ettersom alt man gjør får så stor innvirkning, noe jeg tror trigger ham mest. I Molte vil Radoslaw vokse med et større spekter relaterte fagområder innen kommunikasjon, marketing og teknologi hvilket i sin tur også gir en bedre helhetsorientering som kommer kundene til gode, sier Martinsen.

Per i dag har Molte åtte fast ansatte i tillegg til freelancere og har aktører som NFF, Omilon, Saint Gobain, Canal Digital, Pfeizer, Verdensdagen for Psykisk helse og søsterselskaper i Comify på en kundelisten.