Mediekonsernet Amedia vokser kraftig på salg av innholdsreklame, produksjon og distribusjon, eller content marketing som mange liker å kalle det. Det skjer både direkte ute i avisene og i det interne reklamebyrået Amedia Innholdsbyrå som ledes av Sara Narvhus Oksdøl. I en pressemelding skriver Amedia at omsetningen i 2020 endte på 81 millioner  etter en vekst på hele 31 prosent vekst.

- Vi ser en stadig større etterspørsel fra både lokale og nasjonale annonsører som ønsker å bruke innholdsmarkedsføring i lokalavis som kanal, sier produksjonsleder i byrået, Ingrid Kvam.

Nå plukker innholdsbyrået opp Jenny Johnsen (23) som har vokst opp i Skien, til å lage lokalt innhold i regionen Telemark og Agder samtidig som hun fullfører årsstudiet i digital innholdsproduksjon på Høyskolen Kristiania.

- Jenny har en imponerende CV, og viser et tydelig engasjement for faget. Det er viktig for oss å plukke opp talenter over hele Norge, sier Ingrid Kvam.

- Drømmejobben
Jenny Johnsen mener hun har fått drømmejobben.

- Jeg har alltid hatt et sterkt ønske om å jobbe med historiefortelling i lokalmiljøet, og da jeg så stillingsutlysningen i Amedia Innholdsbyrå tenkte jeg at dette er drømmejobben! Den ticket i alle bokser. Det er mange store historier som gjemmer seg i små lokalmiljøer, og jeg ser frem til å produsere innhold fra hjemstedet mitt, sier Jenny Johnsen.

Selv synes Johnsen at overgangen fra student til arbeidsliv har vært spennende og lærerik.

- Selv om jeg er fersk så har det på ingen måter vært skummelt, men heller spennende og lærerikt. Jeg har allerede fått være med i kundemøter og har begynt å jobbe med flere produksjoner. Man må bare kaste seg ut i det, og tørre å stille spørsmål, legger hun til.

Ny i Amedia Innholdsbyrå:

Amedias opplever vekst i salget av innholdsmarkedsføring og ansetter nå også i sitt eget innholdsbyrå. Jenny Johnsen (23) er ansatt som ny innholdsprodusent i byrået.