Adams Matkasse har plassert på OnklP ved kjøkkenbenken i deres nye kampanje. Sammen med en matkasse med råvarer prøver rapperen å lage tre middagsretter og invitere musikkkollegaene i «slekta» på middag.

- Vi ønsket en casting som var litt uventet, finne en person som ikke var kjent for å lage god mat eller bare kjent for å være kjent. Det fant vi i Pål Tøien, forteller Lovisa Morling, kreativ leder i Adams Matkasse.

- Han er en stjerne på scenen, men kanskje mer Halvstrøm enn Hellstrøm på kjøkkenet, for å bruke OnklP sine egne ord, fortsetter Morling.

Nord DDB står bak
Det er reklamebyrået Nord DDB som står bak den nye kampanjen. Kreativ leder i reklamebyrået, Frank Nystuen, sier de ønsker å utfordre folk til å imponere på kjøkkenet.

- Etter korona traff verden er det nærmest umulig å åpne sosiale medier uten å se en eller annen «challenge» foregå i feeden. Der mange av disse utfordringene handler om å smake på sterke eller ekle matkombinasjoner, ønsker vi heller å utfordre folk til å imponere på kjøkkenet, sier Nystuen.

Se hvordan det gikk med OnklPs matlaging her:


- Kunne ikke vært mer fornøyd
Christian Alfsen, Head of Product Marketing i Adams Matkasse, sier målet med kampanjen er å vise at hvem som helst kan lage imponerende mat med Adams Matkasse.

- OnklP hadde ikke laget mye mat før, så entusiasmen for den gode maten han laget på opptakene var helt genuin. Det har blitt noen fine og varme filmer, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, sier Alfsen.

Kampanjen som skal gå i sosiale og digitale medier består av én hovedfilm, samt en rekke kortere filmer, alle produsert av Nord DDB i samarbeid med Adams inhouse-byrå og No Name Oslo.

Ingrid Hvidsten, Jens Østrem, André Gidoin, Frank Nystuen var involverte kreatører i Nord DDB. Eddie D’Sa fungerte som rådgiver, Julie Henriette Stenberg var prosjektleder og Thea Vangbæk digitalsjef.

Les også: Allente-sjefen vil bygge Nordens sterkeste TV-merkevare med Nord DDB