Det skjer mye nytt i SMFB om dagen. I november styrket byrået seg på design gjennom fusjonen med Frank, og nå styrker de sitt strategiske produkt når Lill Hege Sæther melder melder overgang til SMFB som strategisk rådgiver.

- For meg er det viktig å jobbe i et miljø som dyrker en tverrfaglig tilnærming til kundenes utfordringer sier Hege Sæther.

Hun sier hun deler byrået "filosofi om at merkevarer må evne å bygge en emosjonell relasjon til folk der ute".

- Dette gjøres best gjennom gode integrerte strategiske og kreative prosesser, forteller hun.

Les også: SMFB kjøper reklame- og designbyrået Frank – får ny investor på eiersiden

SMFB-byråleder Kristian Schøning-Kristiansen sier byrået har tro på at en helhetlig tilnærming er den mest effektive måten å utvikle merkevarer på.

- Vi har alltid hatt en lav terskel på å jobbe på tvers, med team bestående av kreatører fra ulike fagområder. Så da er det jo herlig å få ombord en strategisk rådgiver med bakgrunn fra å drive merkevareprosesser i byråer som Brand Lab, Scandinavian Design Group (SDG) og Mission, sier Schøning-Kristiansen. 

Siste stopp for Sæther var i Mission der hun var i åtte måneder. Før det var hun snaue fire år i SDG 

Les også: Hun er Freias sjokoladeoppfinner - slipper folkevalgt melkesjokolade

Kommersiell leder i SMFB, Oscar Michaelsen, sier de er strålende fornøyd med å få Lill Hege Sæther med på laget.

- At Lill Hege har ønsket å melde overgang til SMFB, tar vi som en bekreftelse på at vi også deler filosofi med flere flinke folk. Vi er veldige glade for å ha henne med på laget i vårt arbeid med å gjøre våre oppdragsgivere meningsfulle i folks liv, sier Michaelsen.

Les også: Mills lanserer nytt pålegg med SMFB: - Tør å være annerledes