Årets Gullkalven går av stabelen 28. mai, og arrangørene vil livestreame arrangement der de mest kreative studentene skal kåres.

Studentkonkurransen Gullkalven har blitt arrangert av elevene ved Høyskolen Kristiania (tidligere Westerdals) siden 1990.

I fjor satte koronaviruset en stopper for festen som skulle være et storslått 30-årsjubileum. Fjorårets utgave ble da et heldigitalt arrangement. Nå håper Gullkalven-arrangørene at de kan åpne for noe fysisk tilsedeværelse i tillegg til den digitale sendingen, dersom koronasituasjonen tillater det.

- I år vil hele eventet bli live-streamet. Vi kommer til å legge det opp slik at den digitale prisutdelingen enkelt kan bli åpnet for å ha deltakere og samarbeidspartnere til stede dersom tiltakene løsner, sier leder Jakob Vasbotten.

Les også: Planlegger heldigital Gullkalven-utdeling

Gullkalven åpner postkassen for bidrag mellom 25. mars og 25. april i kategoriene Design, Kommersiell og Ikke-kommersiell. Vinnerne i hver kategori og Årets Gullkalv vil kåres på prisutdelingen i mai.