Norges tredje største treningssenterkjede, Fresh Fitness, ligger ikke på latsiden selv om flere av treningssentrene deres har vært stengt store deler av det siste året.

I september 2020 startet de jakten på nytt reklamebyrå.

- Vi har en sterk merkevare etter en vekstreise fra 2010 til 2018. De siste årene har derimot veksten flatet ut. Fremover har vi en tydelig ambisjon om å vokse på nytt, og ytterligere forsterke og tydeliggjøre merkevaren. Med på denne reisen trenger vi et dedikert kommunikasjonsbyrå som har variert kompetanse og som virkelig brenner for faget sitt. Det fant vi i Oslo Reklamebyrå, sier markedssjef i Fresh Fitness, Martine Helene Sanne-Skaget

Det var imidlertid ikke opplagt at valget skulle falle på Oslo Reklamebyrå. De ble først invitert inn i konkurransen to uker etter at den hadde startet. 

- Oslo Reklamebyrå er et mindre byrå som blant annet produserer reklamefilmene sine selv. Det gir oss mer reklame for pengene og er en god match for Fresh, sier Sanne-Skaget.

Den første reklamekampanjen ble laget i «ekspressfart» og kom på lufta i desember i de områdene hvor treningssentrene ikke har vært stengt.

- Et trent øre vil høre at Karen Marie Ellefsen kommenterer i flere av filmene. Hennes aller første reklamejobb etter over 40 år i NRK, hvor hun gikk av med pensjon høsten 2020, sier Dan Christian Westin, kreatør i Oslo Reklamebyrå.

Teamet i byrået har bestått av Westin, Anders Foss, Simen Mjåset og byråleder Michael Risnes.

Se en av filmene her: