Nord DDB har for andre året på rad vunnet TV-aksjonen. Reklamebyrået vant TV-aksjonen for første gang i 2020 der midlene gikk til WWFs arbeid mot plastforsøpling av havet I år er TV-aksjonen NRK tildelt Plan International Norge og deres arbeid for å stoppe barneekteskap.

- Vi gleder oss stort til å jobbe videre med en så proff oppdragsgiver og ta fatt på nok en viktig og meningsfylt problemstilling. At TV-aksjonen velger oss på nytt er en enorm tillitserklæring til hele byrået, sier Aleksander Hetland, rådgiver i Nord DDB.

Markedsleder i TV-aksjonen, Guri Berndtsson Sanders, sier Nord DDB imponerte dem i fjor med et helhetlig konsept som viste god innsikt og forståelse.

- De evnet dessuten å omstille seg raskt da koronasitasjonen gjorde at vi måtte gå fra fysisk til digital bøssebæring. I årets byråpitch har de nok en gang levert et solid og gjennomarbeidet konsept. De viser tydelig engasjement både for Plans International Norge sitt arbeid og TV-aksjonens mål om å inspirere hele Norges befolkning til å delta. Vi gleder oss til å jobbe sammen for å bekjempe barneekteskap, sier Sanders.

Les også: Nord DDB klare med årets kampanje for TV-aksjonen

Det kreative teamet hos Nord DDB er, som i fjor, Andrea Lütken, Simen Instefjord Øddemotland, Ingrid Hvidsteen og Jens Østrem

- Vi er takknemlige for at Norges største og viktigste dugnad skal gå til kampen mot barneekteskap, og ser frem til å jobbe med et så kompetent og kreativt team, sier Espen Kristiansen, Markeds- og kommunikasjonsdirektør i Plan International Norge.

Les også: Grand Prix til McDonald's i Anfo Effekt: - Stolt og imponert