- Blant fire dyktige byråer, var det konstellasjonen No Name og Bureau som overbeviste oss med deres engasjement og ambisjoner. Verdien av tung kompetanse og god kjemi betyr mye for HLF når vi skal lage kampanjer, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Hørselshemmedes Landsforbund (HLF), Elise Nyborg Eriksen i en melding. 

I fjor stod No Name og Bureau bak HLF sin Headset Challenge-kampanje. Målet var å få unge gamere til å ta pauser fra headsettet sitt for å forebygge hørselskader. Ifølge meldingen lot over 3,5 millioner unge seg engasjere globalt. 

- Vi gleder oss veldig til å fortsette det spennende arbeidet med HLF. Sammenligner vi med brillebruk, så er det helt normalt å hjelpe synet når det blir dårligere. Det samme gjelder ikke for dårlig hørsel. Fortsatt venter altfor mange med å søke hjelp for tinnitus, eller ta i bruk høreapparat, sier No Name-rådgiver Aram Zarkoob Vaughan. 

Kreativ rådgiver Snorre Martisen sier at det er selvfølgelig er stas for et såpass nytt byrå å bli invitert til pitch - og at det aller morsomste var gå seirende ut sammen med No Name. 

- Vi skal alltid samarbeide med de som er best egnet til jobben, og ut fra erfaring så vet vi at vi har toppet laget nå, sier Martinsen. 

- Flere må vite at det er helt vanlig
Ifølge meldingen planlegger HLF flere kampanjer utover året, både rettet mot medlemmer og mot «folk flest».

I en fersk rapport fra Verdens helseorganisasjon (WHO) kommer det frem at en av fire i verden kommer til å slite med hørselsutfordringer innen 2050. Bare i Norge gjelder det over 1 million mennesker.

- HLF er verdens største hørselsorganisasjon. Likevel ser vi at vi har en vei å gå med å få økt kunnskapen om hørselsutfordringer i samfunnet, sier Eriksen i HLF og fortsetter: 

- Flere må få vite at det er helt vanlig - og ikke minst: Det finnes hjelp å få!

Les også: Reklamebyrå bak ny OnklP-musikkvideo: - Har lyst til å gjøre mer av dette