SMFB ble i høst hentet inn av Mills som en ny samarbeidspartner på reklame, og fikk umiddelbart i oppgave å lansere et helt nytt produkt for det norske markedet. Mills slipper nå en nyvinning til brødskiva, et laksepålegg på glass i to smaksvarianter.

Kampanjen er den første SMFB har laget for Mills siden samarbeidet startet i høst.

- Da vi smakte pålegget for første gang i høst, så var det enstemmig entusiasme i arbeidsgruppa over hvor godt det var – og det bestemte vi oss for å ta med oss videre inn i prosessen, sier innholdsrådgiver Hanne Danielsen i SMFB.

Den nye reklamekampanjen viser situasjoner hvor folk ikke klarer å la være å smake på det nye pålegget. 

Se en av de nye Mills-reklamene her:


- Utenfor de sosiale normene
- Det er alltid gøy når man får lov til å pirke litt borti hva som er innafor og ikke, med karakterer som går litt utenfor de sosiale normene. Mills er en kunde som tør å være litt annerledes og bruke humor i kommunikasjonen sin – og det gjør de veldig kule å jobbe med, forteller kreatørteamet Linus Hjellström og Pia Ølstad.

- Det har vært kjempegøy å få jobbe med SMFB på denne lanseringen, og vi er veldig spente nå som pålegget er ute i butikk og kampanjen er på lufta. Jeg har virkelig tro på at den vil stå ut og bli lagt merke til der ute, og vi ser allerede at produktet formelig flyr ut av butikkhyllene, sier fagsjef for kommunikasjon i Mills, Anette Tvenge.

Det er Pravda med Mikkel Sandemose på regi som har produsert filmene, med Mette Waaberg som produsent. LookLook/Animasjonsdepartementet har bidratt med animasjon av produktet. Det er laget filmer til TV, samt egne versjoner til Youtube og sosiale medier.