Innovasjon Norge har valgt Mediacom som sitt nye mediebyrå. Avtalen har en varighet på minimum to år og omfatter årlige mediekjøp på mellom 10 til 15 millioner kroner.

Seks byråer meldte sin interesse for oppdraget, og Mediacom møtte tre byråer i finalen.

- Det var en jevn konkurranse på høyt nivå, med veldig gode tilbud. Mediacom Norge stakk av med en knepen seier, og nå ser vi frem til onboarding og å etablere en ny samarbeidsform med deres team, sier kommunikasjonsdirektør Kristin Welle-Strand i Innovasjon Norge.

De kjenner godt til mediebyrået fra før, men hittil har det vært Mediacoms britiske søsterbyrå som har styrt kontoen. Det blir det en endring på.

- Arbeidet med kampanjer og andre aktiviteter foregår nå med det norske Mediacom-kontoret som hub. Samtidig ser vi jo alltid etter bedre og mer effektive måter å jobbe på, som bedre samspill organisk og betalt, utnytte muligheter i voksende kanaler, jobbe kreativt og tørre å utfordre, få til enda mer treffsikker retargeting for partnere og så videre. Det er mange punkter i den nye avtalen som svarer godt ut på disse strategiene og prosessene, sier Katrine Mosfjeld, leder for forbrukermarkedsføring i Innovasjon Norge reiseliv.

Avtalen inkluderer både arbeid for Innovasjon Norge, The Explorer og Visit Norway.

- Innovasjon Norge har hatt et samarbeid med MediaCom gjennom flere år og vi var topp motiverte for å ta samarbeidet til neste nivå da vi gikk inn i pitch-prosessen, sier Kjersti Nesbakk, Strategic Client Director hos Mediacom.

- I slike offentlige anbud står alle på samme startstrek og anbudet skal vurderes likt. Det var derfor viktig for oss å klare å vise motivasjon og engasjement så vel som kompetanse og erfaring, fortsetter hun.

Les mer: Korona-nedgang for Visit Norwat - nå skal nytt reklamebyrå få turistene tilbake