Tirsdag slipper Norsk Tipping en ny Lotto-film. Det er som vanlig reklamebyrået Pol som står bak når Lotto håper Otto igjen vil sjarmere TV-publikummet.
 
- Otto har med sin herlige stemme og muntre kommentarer sjarmert seg inn i hjertene til det norske folk. Vi gleder oss over at alle de tre første filmene i serien har blitt kåret til best likte filmer i månedene de har blitt vist på TV og i digitale kanaler, Reklamebørsen og ikke minst, vi har fått en Gullfisk, sier markedskommunikasjonsansvarlig Tove Kristin Liberg hos Norsk Tipping.
 
 
Liberg sier det er ekstra gøy å se Otto-filmene bli godt likt i alle aldersgrupper.

Se reklamefilmen nederst i saken.
 
- Ingen filmtriks
Pol og det kreative teamet Christian Lauritzen og Janne Brenda Lysø står bak den nye filmen, sammen med rådgiver Monika Augustsson og prosjektlederne Ina Egelandsdal og Emma Gyllenbreider.
 
- Innspillingen ble utsatt på grunn av covid-restriksjoner, noe som gjorde at Otto fikk ekstra tid til å øve på triks, så vit at her er det ingen filmtriks, sier teamet i Pol.
 
- Det å skulle komme med en ny film når den forrige var folkets favoritt gjør jo at vi er litt ekstra spente denne gangen. Men med en nydelig jakt-golden retriever og en barsk rottweiler som utgangspunkt, kan vi i hvert fall si at det var et spennende filmopptak, med to semi-gode venner, fortsetter POL-gjengen.

Tangrystan er produksjonsselskapet bak filmen med Lars Christian Flemmen på regi og Beate Tangre som produsent.

Se reklamefilmen her: