For å styrke teamet innen PR og integrert kommunikasjon har reklamebyrået Involve hentet 24 år gamle Hedda Davidsen. Selv er hun «superfornøyd» med å ha kapret det hun beskriver som drømmejobben.

- Ikke bare er stillingen som skreddersydd til det jeg ønsker å drive med, men som et komplett kommunikasjonshus er Involve et sted hvor jeg kan få bedre forståelse for, og lære mer om ulike kompetanseområder, sier den nyansatte.

Hun kommer opprinnelig fra Porsgrunn, men har studert og bodd i New York i drøye fire år. Der tok hun først en bachelor i journalistikk og kommunikasjon med fag som markedsføring på siden, før hun fullførte en mastergrad i Branding and Integrated Communications ved City College of New York.

Davidsen begynte i Involve i siste halvdel av februar, og har funnet seg til rette til tross for pålagt hjemmekontor.

- Jeg har blitt tatt veldig godt imot av alle sammen, og føler meg allerede som en del av gjengen. Det er ganske godt gjort i og med at vi alle sitter hver for oss på hjemmekontor, sier hun.

Ingalill Sandal, senior PR-rådgiver i byrået, forteller at de er glade for å få Davidsen med på teamet.

- Vi leverer stadig mer på tvers av kommunikasjonsdisipliner, og Hedda sin kompetanse bidrar til å styrke vårt team. Ikke minst hennes journalistiske erfaring, spennende internasjonale studier og gode engelskkunnskaper er et stort pluss, sier hun.