Reklamebyrået Atyp har fått jobben med å revitalisere merkevaren til Fjordland. Resultatet er blitt et helt nytt kommunikasjonskonsept for ferdigmatprodusenten.

- Vi kom ganske raskt frem til at vi hadde lyst til å hoppe bukk over unnskyldningene for å velge ferdigmat - at man ikke har tid, lyst, ork, fantasi eller mulighet til å lage det selv. Derimot finnes det en veldig god følelse knyttet til det Fjordland faktisk leverer. At det er «godt å bare få det servert» er jo en sannhet, både om livet generelt og måltider spesielt, sier det kreative teamet i Atyp, som har bestått av Dagmar Kollstrøm og Trond Vestengen.

I tillegg til nytt kommunikasjonskonsept og nytt slagord, lanserer Fjordland også et nytt produkt med to porsjoner, og det er temaet for reklamefilmen som går på lufta neste uke.

- Vi ønsket oss et langsiktig konsept, som kunne romme alle produktene våre og gjøre en god jobb både på merkevare- og produktnivå. I tillegg utfordret vi byrået på å lete etter ID-markører, altså noe som gjør filmene våre gjenkjennelige, også før logoen kommer på til slutt, sier Mads Bendixby direktør marked og kategori i Fjordland.

Filmen er laget av Tangrystan ved produsent Gry Sætre, og regissør Lars-Kristian Flemmen. Ohlogy står bak lydsporet.