Marc Ligeti er har fått i oppdrag å representere Norge og Knowit Experience som jurymedlem i prestisjefylte D&AD Awards, skriver Knowit i en melding. 

Den norske designeren Cathrine Movold sitter også i juryen, som består av fagfolk fra hele verden. Kampanje har ikke lyktes i å få en kommentar fra henne. Movold har tidligere sittet i juryen under Cannes Lion-utdelingen

Ligeti har vunnet over 80 nasjonale og internasjonale priser for sine arbeider, inkludert tre «Pencil» fra D&AD. Under årets utdeling, som går av stabelen i april og mai, sitter han i juryen for kategorien «Design Transformation». Kategorien premierer design som har ført til nyskaping og endringer i hvordan virksomheter og folk jobber og driver forretning.

I 2020 ble 21.000 innsendelser fra 76 land vurdert.

- Det er gøy å vinne priser sammen med kunder og kolleger. Det er nesten vel så gøy å være med som jurymedlem. Det gir unikt innsyn i det siste og beste av kreative arbeider fra hele verden, som igjen gir inspirasjon til mitt arbeid for kundene i Knowit Experience, sier Ligeti i meldingen.