I januar og februar startet innholdsrådgiver Marthe Jensen, innholdsprodusentene Stine Sparingen og Meta Biørn, samt performancerådgiver Johann Ytredal i Spoon. 

- Det er veldig flott å ønske nye velkommen. Vi trenger både deres kompetanse og kapasitet, og her starter alle løpende fordi de har så relevant erfaring fra før, sier byråleder Marte Ramborg i Spoon. 

Marhe Jensen er journalist og kommer fra HyperRedink, Stine Sparingen har bakgrunn som markedsfører med Eurosko og Sempro på CV’en og Meta Biørn har nisjekompetanse innen matstyling og matopptak. Johann Ytredal kommer fra Mediacom, der han også jobbet i skjæringspunktet innhold og digital distribusjon. 

- Ønsket om å få jobbe i et byrå i vekst med dyktige folk og mange spennende matkunder var årsaken til at jeg takket ja til jobben. Ikke minst er Spoon kjent for å være et ekstremt trivelig sted å jobbe, sier Marthe Jensen.

Med de fire nye teller Spoon i Oslo nå 33 ansatte. 

- Å få starte sammen med denne gjengen har vært ekstra hyggelig. Til tross for rare tider med hjemmekontor og har vi følt oss inkludert og velkomne fra dag en. Nå ser vi frem til å bli bedre kjent med både kunder og kolleger, sier Jensen.

Byrået sier de vil ønske flere velkommen i løpet av kort tid.

- Det er krevende å få til en god start for nye ansatte med hjemmekontor og avstand, men jeg er imponert over hvordan de nye ansatte tar dette på strak arm og hvordan deres kolleger stiller opp for å gjøre det beste ut av situasjonen, sier Ramborg.