Tidligere denne måneden lanserte Rema 1000 en helt ny kommunikasjonsplattform kalt «Det er 1000 grunner til å velge Rema 1000», der grunn nummer én er at det alltid skal være lave priser.

Nå er tiden moden for å fortelle om grunn nummer 39, nemlig at man alltid får 25 prosent på bleier med appen Æ på Rema 1000. For å fortelle om det har reklamebyrået Try børstet støvet av en Britney Spears-klassiker, og det venter ingen ekstra rabatt om man gjetter hvilken.

- Vi tror mange kjenner seg igjen i filmene, enten de har småbarn selv, har hatt det, eller bare har sittet ved siden av et på et fly en gang, sier Karin Lund i Try, som har vært kreativ sammen med sin faste makker Øystein Halvorsen.

I tillegg har Camilla Bjørnhaug og Preben Moan i Try bidratt på kampanjen.

Heimlich har produsert filmen med Steinar Borge på regi.

Les også: Rema 1000 bytter ut ikonisk slagord: - Skal mye til for å forlate et av Norges mest likte reklamekonsepter