Det kreative teamet Marcus Hassel (26) og Torkel Skjolden (27) går fra Hausmann til Try. Det melder byråkonsernet i en pressemelding.

Hassel og Skjolden har vært  et team siden de gikk på Westerdals. De har rukket å jobbe tre år i Hausmann med kunder som Mills, Siemens, OSU (Bjørvika), Glasmagasinet, Unicef og Mental Helse Ungdom.

De har også markert seg i reklamekonkurranser som Gullblyanten, hvor de vant gull for «Ingame» for Mental Helse Ungdom, og har blitt Best in Show på Gulltaggen. De har også vunnet edelt metall i Cresta og Cannes Young Lions.

Les mer: Hausmann-talenter danket ut team fra 38 land i Cannes: - Dette er for sjukt

- Torkel og Marcus er to sultne, flinke og ikke minst, veldig hyggelige kreatører som passer perfekt inn hos Try, sier Lars Joachim Grimstad og Egil Pay, som er kreative ledere hos Try.

- Det er et av de mest spennende, unge teamene i bransjen vår og vi er veldig fornøyd med å ha dem på plass. Torkel og Marcus besitter den unike kombinasjonen av idéstyrke og god menneskelig innsikt, og er et team både Try-huset og kundene våre kommer til å ha masse glede av framover.

Det nye Try-teamet er allerede i gang.

- Når Try banker på døra, så åpner du. Det er en ære å få jobbe med så mange flinke folk og utrolig spennende kunder. Et stort selskap, med et stort hjerte for reklamefaget, det er perfekt match for oss, sier de to.