Det nye markedsføringsbyrået NosleeptillBrooklyn åpnet offisielt dørene i juni i fjor og har sakte, men sikkert, økt både inntekter og bemanning. Nå har de ansatt Birgitte Hodne som prosjektleder. Hun kommer fra stillingen som marketing manager i Beckmann.

- Med mer å gjøre trenger vi flere til å holde disiplin og fokus, sier byråleder Joakim Coward-Hanssen.

Hodne har jobbet omtrent 15 år som butikksjef, designer og i reklamebyrå. Hun har også vært innom avis og drevet selvstendig innen grafisk produksjon.

- Birgitte er et scoop, med lang erfaring på å holde orden på seg selv, andre og sysakene vi sammen bruker. Men ikke minst er hun en utrolig positiv og energigivende person, fortsetter Coward-Hanssen.

Opprinnelig er den nye prosjektlederen utdannet hudpleieterapeut.

- Jeg havnet tidlig på feil hylle, men har siden brukt tiden på å finne den riktige. Jeg kjenner mange av menneskene her fra før, så da jeg ble spurt var jeg ikke i tvil om at dette var riktig hylle, sier Hodne selv.

- Økt omsetning på eksisterende kunder
Med 35 ansatte og kontorer i Kristiansand og Oslo, leverer NosleeptillBrooklyn et bredt tjenestespekter fra teknolog til event, 3D, film, design, reklame og sponsor-, markeds- og digitalstrategi.

- Vi startet midt i covid, men der pandemien ser ut til å minke i kraft er det omvendt med oss, vi øker, sier Coward-Hanssen og legger til:

- Å skape avgjørende øyeblikk, uansett hvor det er i kundereisen, har gitt oss økt omsetning på eksisterende kunder, samt mange nye muligheter. Har vi fin utvikling i dårlige tider skal vi gjøre det enda bedre i de gode, mutasjoner eller ikke.