Dæhlie Sportswear tar grep for å styrke merkevarens posisjon i det norske markedet og i nye internasjonale markeder. Active Brands som eier merkevaren Dæhlie, i tillegg til merkevarer som Johaug, Kari Traa og Sweet Protection, har valgt reklamebyrået SMFB til å spisse Dæhlie. 

- Vi har hatt en jevn og fin utvikling de siste årene. Vårt fokus på å utvikle tekniske produkter som svarer til forventningene i markedet, har vært en stor suksess for oss. Men som målgruppen vår, er vi er alltid på utkikk etter hvordan vi kan bli bedre i det vi gjør. Vi hviler aldri på laurbærene og for oss er medvind alltid et fint tidspunkt å gi enda mer gass, sier markedssjef i Dæhlie Sportswear, Linda Linnebo.

Rådgiver Oscar Michaelsen i SMFB siner Dæhlie har en målgruppe som er en krevende gruppe. 

- De er hele tiden på jakt etter løsninger som kan bidra til å øke kvaliteten på aktivitetene deres utendørs. Fokuset på innovasjon og utvikling av attraktive tekniske produkter har bidratt til en fin vekst for merkevaren de siste årene. Det var derfor naturlig for oss å ta et steg tilbake og begynne prosessen med en evaluering av dagens strategiske plattform, sier han. 

Les også: SMFB knuste konkurransen om Riis Bilglass

SMFB-rådgiveren sier de nå er i gang med arbeidet om hvordan de skal kommunisere med målgruppen gjennom innhold på tvers av kategorier. 

- Det er både spennende og inspirerende å få muligheten til å få jobbe med en merkevare som Dæhlie. Ikke bare er det en merkevare i en meget positiv utvikling, men de er også en meget energisk gjeng som virkelig har ambisjoner på vegne av merkevaren sin. Og det liker vi, fortsetter Michaelsen.

Les også: Forlater SMFB og blir ny markedssjef i Vipps