Advokat- og forsikringsselskapet Help har et mål om å gjøre advokattjenester tilgjengelig for alle og for å vokse i Norden har selskapet valgt å samarbeide med Schjærven Reklamebyrå. Schjærven-huset skal utvikle et overordnet merkevarebyggende konsept, skape kommunikasjon og levere medierådgivning.

- Schjærven overbeviste oss med et godt kreativt konsept forankret i en tydelig strategisk retning, sier gründer og administrerende direktør Johan Dolven.

Help er det eneste advokatselskapet som tilbyr sine tjenester gjennom en forsikringsløsning. Dolven grunnla selskapet i 2005, som nå er et heleid datterselskap av det svenske forsikringskonsernet Arag.

Bente Valøy Lindstad, rådgiver i Schjærven, forteller at de ble både imponerte og inspirerte av Helps helhjertede innsats for å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle.

- Behovet for juridisk hjelp er enormt stort, men oppleves som kostbart og vanskelig tilgjengelig for folk flest, sier hun.

Lindstad legger til at de gleder seg til å jobbe med selskapet:

- Dette er en viktig sak, en unik forretningsmodell og en skikkelig hyggelig gjeng. At de velger oss for å videreutvikle merkevaren og ekspandere synes vi er veldig hyggelig. Og i all beskjedenhet ganske fortjent, sier hun.

Les også: Schjærven henter kreativt team: - Håper vi snart kan tørke støvet fra premiehyllen vår