Etter en omfattende byråkonkurranse med syv forskjellige byråer har Riis Bilglass valgt SMFB som sitt nye reklamebyrå. Med sine over 180 verksteder er Riis Bilglass størst på bilglass i Norge, og SMFB skal nå levere kommunikasjon i alle flater og jobbe for å skape en helhetlig merkevare for selskapet.

- Når vi nå skulle velge et nytt byrå var det viktig å ha en grundig prosess, siden vi ser etter en langsiktig partner som skal være med å utvikle Riis videre. SMFB skilte seg ut med strategisk forståelse for våre utfordringer, og kreativt høyt nivå, i tillegg til at de hadde stort engasjement for oppgaven gjennom hele prosessen, sier daglig leder, Jan Terje Johansen i Riis.

- Vi ser frem veldig frem til samarbeidet fremover,legger Johansen til.

Konsulent Charlotte Mjaaseth hos SMFB sier de er utrolig stolte.

- Sammen skal vi sørge for at alle vet hvem som er best på bilglass her i landet. Vi er allerede godt i gang med arbeidet og det blir utrolig spennende å se hva vi kan få til sammen i tiden som kommer, sier Mjaaseth.

Les også: «Slankere» SMFB holder overskudd og inntekter oppe

Tilstede på bildet øverst: Charlotte Mjaaseth, Irene Riis (Riis Bilglass), Torbjørn Havn, Henriette Valeur, Jan Terje Johansen (Riis Bilglass), Viktoria Hansson, Thoe Mogens Merkiled og Hans Martin Rønneseth. Ikke tilstede: Thomas Askim og Daniel Blaker.