Reklamebyrået Schjærven forsterker laget kreativt med ansettelsen av det unge kreative teamet Hanne Ringheim og Caroline Macri.

- Vi er superfornøyde med å få Hanna Ringheim og Caroline Macri på laget. Det er spennende tider i Schjærven, og vi er på utkikk etter flinke folk som kan gjøre oss enda bedre, sier leder for kreativ avdeling, Ingrid Leren Wathne.

Les også: Schjærven mister konsernsjefen – blir strategidirektør i Aller-byrå

Art Director Hanna Ringheim og tekstforfatter Caroline Macri gikk ut fra Westerdals i 2019 og har jobbet i Ko&Co frem til de begynte i Schjærven. Teamet har allerede rukket å markere seg i internasjonale kreative konkurransen for unge kreatører, blant annet D&AD New Blood og Clio, og det er knyttet store forventinger til teamet.

- Jeg håper vi snart kan tørke støvet fra premiehyllen vår, der det for tiden står en gammel Nespressomaskin og en sølvfisk fra 1993, sier kreativ leder i Schjærven, Jørgen Martinsen.

Selv sier teamet at de har gledet seg veldig til å jobbe i et stort miljø med så mange spennende kunder og fagfelt samlet på ett sted. De er allerede godt i gang på flere av byråets kunder, som BI, Help, XXL og Power.

- Schjærven-huset er fullt av bra folk og har en inspirerende kundeliste. Det satses på unge talenter her og byrået skal ta imot et team i praksis i vår. Vi oppfordrer alle Westerdøler til å komme å vise mappa si, det vår sånn vi fikk jobb, sier Caroline og Hanna.