Equinor lanserer nå en ny kampanje innenfor konspetet «Morgendagens helter». Konsernet har i over 30 år støttet unge talenter innnen idrett, utdanning og kultur under sponsorkonseptet som fra 2006 fikk navnet «Morgendagens helter».

Les også: Equinor vekker til live «Morgendagens helter»

Nå starter Equinor året med en ny reklamekampanje med budskapet «Framtiden trenger mange typer helter».

- Som Norges største selskap har vi også et betydelig samfunnsansvar, og en måte vi oppfyller dette på er gjennom å støtte unge mennesker i å nå sine drømmer. Dette gjør vi fordi vår aller viktigste naturressurs er mennesker sier Cathrine Instebø, sponsorsjef i Equinor.

Det er Try og det kreative teamet Øystein Halvorsen og Karin Lund som står bak filmen. Produksjonsbyrå er Einar Film med Morten Tyldum på regi.

- Equinor og Morgendagens helter har en lang tradisjon for sterke og emosjonelle reklamekampanjer. Gjennom våre reklamefilmer har vi heiet på unge talenter i snart 15 år. Det startet med reklamefilmen «Rocket Man» og Elton John i 2007, sier Henrik Øinæs Habberstad, kreativ leder i Equinor.

- Nå starter vi året med en ny reklamefilm og låten «I Need a Hero» av Bonnie Tylor. Og kanskje mer enn noen gang er det nettopp det verden trenger; mange typer helter, fortsetter Habberstad.

Se den nye Equinor-filmen her: