Ice lanserer i disse dager en ny kampanje for å rette søkelyset mot deres datadelingstjeneste kalt, Rollover Deling. Konseptet Rollover Deling handler om at Ice sine privatkunder kan dele ubrukt data med andre Ice-kunder. Nord DDB er byrået bak den nye kampanjen.

- Rollover Deling er kjempe enkelt, du åpner bare Ice-appen og ber enten om litt data fra en Ice-venn, eller deler med noen du synes fortjener en liten datagave i hverdagen, sier Beathe Stangeland Eide, Head of Brand and Marketing i Ice.

Stangeland Eie sier kundene deres har delt over 2.000.000 GB med data siden de lanserte Rollover Deling, men at få andre enn deres egne kunder kjenner til denne tjenesten Ice tilbyr. Det håper de på å endre på med denne nye Rollover-kampanjen.

Se kampanjefilmen her:


- Fantastisk og euforisk univers
Kreatørteamet bak kampanjen, Andrea Lütken og Simen Ødemotland i Nord DDB, sier kampanjen er en fortsettelse av forrige film.

- Det er en overdrivelse av den gode følelsen man får av å gjøre en god gjerning – som for eksempel å dele ubrukt data med noen som trenger det. Dette er tatt ut i et absurd, fantastisk og euforisk univers, sier kreatørteamet.

- Mobiltelefoni bør ikke være noe man som forbruker bruker mye tid på, men noe som er enkelt og bekymringsfritt. Det å kunne dele ubrukt data med den du vil er derfor noe utrolig forlokkende, og vi så raskt en god mulighet for å vise hvor fint det er å kunne dele data med den du vil. Ice har et produkt som gir oss den friheten vi ønsker – i tillegg til at det er både enkelt og bekymringsfritt, sier rådgiver i Nord DDB Thomas Olsson.

Les også: Ice med sleivspark i ny kampanje

Kampanjen som rulles ut på TV, digitalt og i egne butikker i ukene fremover, er produsert internt i Nord DDB med Sten Hellevig på regi og Fredrik Pryser som produsent.

I tillegg til kreatørteamet Lütken og Ødemotland, og rådgiver Olsson var Oda Svendsen, Ivana Rajevic, Emil Langbraaten og Maja Berdychowska involvet i DDB.

Les også: Nord DDB bygger opp filmavdeling